Skip to main content

Vapen, droger och nära döden-upplevelser – när Gud la sin hand på Elias Rosario förvandlades hans liv totalt.

Elias hamnade tidigt fel och levde ett liv med droger. Flera gånger hamnade han i farliga situationer och var nära att mista sitt liv. Vid ett tillfälle sköt polisstyrkan så många skott mot honom att han inte kunde fatta varför kulorna inte träffade hans kropp. Han föll på knä och frågade Gud som svarade: ”Jag skyddade dig med min hand”.

Mötet med Gud förvandlade Elias liv. Vid ett tillfälle upplevde Han ett så starkt vidrörande över hela hans rygg att hans liv aldrig blev detsamma. Han var då hög på droger som på EN ENDA SEKUND lämnade hans kropp. Guds närvaro var så stark att drogerna inte kunde stanna kvar i kroppen och Elias kände sig så ovärdig att han inte ens ville stå under samma himmel. Men Gud sa med en dånande auktoritet: ”Jag förlåter dig och allt är glömt.”

I programmet Drogfri på en sekund berättar han personligt och starkt om hans dramatiska liv och ännu mer dramatiska möte med Gud. Från ett liv med droger, vapen och gäng i Dominikanska Republiken och New York så är han nu en familjefar i Sverige som älskar Jesus.

Foto/Omslagsfoto: Cecilia Lind

Programmet Drogfri på en sekund är producerat av Pilgrim Media, på svenska och spanska. Du kan se flera av deras program här.