Skip to main content

Om befriad.nu

"Den Sonen gör fri är verkligen fri"

ELLER KONTAKTA OSS

Om oss

Bakom Befriad.nu står ett gäng personer som upplevt Guds förvandlande kärlek och inte vill hålla det hemligt. Det är det bästa och viktigaste som hänt i våra liv. Det har inte handlat om att vi upptäckte att kyrkan är en trevlig gemenskap eller att Bibeln är inspirerande läsning. Vi har upplevt att vi fått lära känna Gud, genom Jesus Kristus, och det blev som en omstart i livet. Bibeln går rakt på sak och säger att det är som att födas en gång till, när man tar emot Jesus Kristus. Det är då det verkliga livet börjar! Några av oss blev dessutom helade från fysiska sjukdomar, andra från panikångest. Några fick se hur ett problemfyllt liv totalt bytte riktning. Alla fick uppleva frid, syfte och mening. Den där påtagliga känslan av att känna sig sedd av Gud, märker dig för resten av ditt liv. Har du inte upplevt det än, då har du det bästa framför dig.

Befriad.nu har inget vinstsyfte, utan finns för att hjälpa dig upptäcka Jesus. Vi erbjuder inte medlemskap och vill inte ha dina pengar. Däremot hjälper vi gärna dig om du vill ha svar på frågor, om du vill få tag på en bibel eller om du vill komma i kontakt med andra kristna i din stad. Vi kan också hänvisa dig till bibelundervisning som går djupare än denna sajt.

Jesus: Jag har kommit till världen som ett ljus, för att ingen som tror på mig ska bli kvar i mörkret.

(Bibeln: Joh 12:46)

Stöd till evangelister

Vi finns också som ett stöd till dig som berättar om Jesus på stan och i din omgivning, om du inte själv har en sida att hänvisa till, så kan du hänvisa hit. Om någon församling, person eller organisation vill samarbeta med oss så hör gärna av dig. Man kan också beställa traktater från oss för att dela ut till ett självkostnadspris. På den finns plats att skriva dina egna, eller din församlings kontaktuppgifter. Traktaten kan alltså användas av alla i vilken stad som helst.

Är du redan en Jesu efterföljare och vill stötta Befriad.nu genom att be för oss, samarbeta, genom att engagera dig i sajten eller genom en gåva till driftskostnader, är du välkommen att höra av dig. Som Guds folk jobbar vi tillsammans med att gå ut till vägskälen och bjuda in alla vi möter till ett liv med Jesus.

Om innehållet på Befriad.nu

Vi publicerar egenskrivna texter och annat material som vi har rätt att använda, men vi lägger också ut offentligt delade vittnesbörd, undervisning från YouTube och liknande och källhänvisar. Det är ett medvetet val att inte skapa allt innehåll från grunden, för vi vill att läsarna ska upptäcka att det finns många som följer Jesus, och många som delar bibelundervisning och lovsång. Varje avsändare står själv för ditt innehåll. Om inget anges är Befriad.nu avsändare. Har du frågor om vårt innehåll eller tips på hur vi kan bli bättre kan du höra av dig till oss.

Foto: Daniel Burka Omslagsfoto: Tim Marshall